English Croatian Czech French German Italian Russian Spanish Slovenian

Neodoljiva wellness oaza u srcu prirode

Neodoljiva wellness oaza u srcu prirode

Naslovna
PDF Ispis E-mail
 
 

 

Toplice_Lesce_-_razglednica

 

PRVI WELLNESS HOSTEL U HRVATSKOJ

sa blagodatima termalne vode

(sobe sa masažnim kadama i kabinama)

TOPLICE LEŠĆE

 

 

Toplice „Lešće“ kao neodoljiva wellness oaza u srcu prirode pravo su mjesto za opuštanje od užurbane svakodnevice u kojoj nemate puno vremena za sebe. Već samim dolaskom na ovo idilično mjesto osjetit ćete svježinu goranskoga zraka i ljepotu prirode koja će Vas ostaviti bez daha.

 

Toplice „Lešće“, smještene uz samu rijeku Dobru, u suradnji s prirodom omogućit će da se osjećate što ugodnije i ponuditi Vam raznoliku wellness ponudu (masaža cijeloga tijela, parcijalne masaže, relax masaže, antireumatske masaže, piling, infracrvena sauna, jacuzzi i dr.), unutarnji i vanjske bazene s izvornom termalnom vodom te ugodnim smještajem u bogato opremljenim sobama. Temperatura vode od 33°C smatra se blago toplom kupkom koja svojim oligomineralnim sastavom izrazito pogoduje radu srca, bubrega, dišnih putova. Plivanjem ili vježbanjem u termalnoj vodi  poboljšava se opće zdravstveno stanje i kondicija te uspostavlja ravnoteža centara u centralnom živčanom sustavu.

O nama - Toplice Lešće   O nama - Toplice Lešće
 

 

Svima je poznato da je osim odmora i rekreacije, za zdravlje osobito važna i zdrava prehrana, pa će Vas Restoran „Lešće“ dočekati s mnoštvom kulinarskih specijaliteta pripremljenih od domaćih namirnica, a ugodan ambijent sa 130 sjedećih mjesta idealno je mjesto za Vaše obiteljske ili poslovne prigode, domjenke, vjenčanja ili promocije.

 

 
 
O nama - Toplice Lešće   O nama - Toplice Lešće

U ovom svijetu nije toliko važno gdje se trenutno nalazimo, nego prema kamo smo krenuli, pa se nadamo da vas Vaš put vodi do nas i da ćete potaknuti dobrim prijašnjim iskustvima, uvijek rado ponovno navratiti u wellness oazu u srcu prirode.